ΣΟΚ: ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ (ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ;)

32cfdeace0f14eb9ae529b049bf91b6b_L

Σοκ και δέος έχει προκαλέσει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του γνωστού σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη…Πόσο κρίμα!

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Μιχάλης Ασλάνης, βρέθηκε το μεσημέρι νεκρός στο διαμέρισμά του, στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σκουφά 21 στο Κολωνάκι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της Ασφάλειας προκειμένου να ερευνήσουν το χώρο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο γνωστός σχεδιαστής ήταν για αρκετές ώρες χωρίς τις αισθήσεις του στο διαμέρισμα και πρώτες εκτιμήσεις δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας με κατανάλωση μεγάλης ποσότητας χαπιών. Ωστόσο, η εκδοχή αυτή δεν επιβεβαιώνεται επισήμως, καθώς η βασική αιτία θανάτου θα καθοριστεί μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Μιχάλης Ασλάνης κατήγγειλε στα μέσα ενημέρωσης ότι είχε υποστεί οικονομική καταστροφή και αναγκάστηκε να κλείσει το ατελιέ του στην Πλάκα, επειδή έπεσε θύμα απάτης από δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του και οι οποίες τώρα έχουν εξαφανιστεί.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ασλάνης είχε βοηθήσει τη μία γυναίκα να σπουδάσει, ενώ μετά το τέλος των σπουδών της στη Λογιστική, την προσέλαβε στην επιχείρησή του. Η δεύτερη γυναίκα, που ήταν από την Πάτρα, δούλευε πολλά χρόνια στον οίκο μόδας που ο ίδιος διηύθυνε.

 

 

 

 

 

Πηγή: soknews.gr

By sorgossip Posted in Gossip

Σχολιάστε